МБАЛ Света Богородица

Site name

Фюжън-биопсия на простатата с виртуален навигатор

По-висока прецизност в откриването и стадирането на простатния карцином

Автоматизираната технология обединява възможностите на 2 самостоятелно провеждащи се метода: на магнитния резонанс, който открива съмнителните участъци и на ултразвуковото сканиране, изобразяващо ги в реално време. Образите се сливат /fusion/ посредством ултраинтелигентни алгоритми и са с изключително висока чистота на изображение. Сравнено със стандартната ултразвукова процедура, при фюжън-биопсията степента на чувствителност при откриването на карцином в ранен стадий е повишена, т.к. подозрителните лезии се контурират виртуално и това прави възможно вземането на по-малко на брой проби от простатната тъкан. Фюжън биопсията се отличава с бърз и достоверен резултат, позволяващ да се вземе максимално информирано клинично решение.

За да се консултирате за възможностите на технологията конкретно във Вашия случай, свържете се с нашите специалисти.

Повишeно ниво на компетентност

МБАЛ Света Богородица премина успешно през административна процедура по повишаване на нивото на компетентност в две от отделенията си:

  • "Ортопедия и травматология" - вече с трето ниво на компетентност;
  • "Урология" - вече с трето ниво на компетентност.
Изключително мотивирани сме съвсем скоро да ви предоставим нови услуги в унисон със също така високите професионални стандарти и квалификация на специалистите ни.
 
Използваме бисквитки.
"Бисквитките" ни помагат да ви предоставим по-добро преживяване с нашия уебсайт. С използването му вие се съгласявате с тях.